Λελεδάκης Παναγιώτης

Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) & Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ)

Ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο απο το 1999 έχοντας διατελέσει διακεκριμένο στέλεχος σε όλες τις βαθμίδες, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Unit Manager, Branch Manager και απο το 2010 ως ανεξάρτητος Broker με εξειδίκευση στο πεδίο του  Business Insurance.

Το 2009 συνέλαβε την ιδέα εφαρμογής της επιστήμης του Risk Management στην ασφαλιστική αγορά, στην διαχείριση κινδύνων που μπορούν να αντιμετωπιστούν με ασφάλιση, φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων δημιουργώντας το 2014 εξειδικευμένο καινοτόμο software και μεθοδόλογια τα οποία έχουν κερδίσει πολλές διακρίσεις καινοτομίας από οργανισμούς όπως ο Οργανισμος Εργοδοτών και Βιομηχάνων – ΟΕΒ Κυπρου, το Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας ΙΝΕΠ, το MITEF Enterprise Forum κ.α.. Από το 2015 έως σήμερα είναι πρόεδρος του Διοικητικου συμβουλίου του Πανελληνιου συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), ενώ από τις αρχές του 2018 αναλαμβάνει την προεδρία και της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ).